Cégünk teljes körű karambolos autó javítás szolgáltatást kínál Budapesten

2017. 09. 05. 13:26

Autójavítás Budapest, karosszéria javítás Budapest

Napjainkban szinte mindenkinek van autója, motorja,vagy vállalkozásához valamilyen egyéb járműve ebből kifolyólag a modern emberélete ma már elképzelhetetlen a motorizált közlekedés nélkül. De mivel nemmindenki ismer egy jó autószervizest, ahova betérhet gyors autójavításraBudapesten - illetve ha bármilyen egyéb autós szolgáltatásra lenne szüksége akár karosszéria javítás - autójavító műhelyünk létezik, és azonnal áll a kedves ügyfelek rendelkezésére.

A legszerencsésebb, és legkézenfekvőbb megoldás az, haolyan profi szakszervizt keresünk fel, akiknek fontos a mi testi épségünk ésbiztonságunk, tehát akik igazi szenvedéllyel, profi szakértelemmel, igazielkötelezettséggel állnak a járgányok megjavításához.

Ön is éppen egymegbízható, és tapasztalt autószerelőkből álló szerelőcsapatot keres mert autójavítás vagy karosszéria javítás-ra lenne szükségem?!

Autószerelő vállalkozásunk évek óta foglalkozikmindenféle típussal, és törekszünk az új autójavítási technikák beszerzéséreis. Műhelyünk a legmodernebb eszközökkel van felszerelve, melyekkel aprólékosanképesek vagyunk átvizsgálni gépjárművét, feltárni az egyéb hibákat is.Munkatársaink képesek gyorsan orvosolni a fennálló problémákat, annakérdekében, hogy Ön minél korábban tudja újra használatba venni autóját.

A kárfelvételt követően sérült autóját megjavítjuk,hiszen szakembereink rendelkeznek a karosszéria lakatos és autófényezési munkákelvégzéséhez szükséges autótechnikai eszközökkel, naprakész tudással és sok-sokéves rutinnal.

Foglalkozunkmég gépkocsik fényezésével, a gépjármű karosszéria elemeinek, szélvédőjének,hűtő-fűtő egységeinek, futómű alkatrészeinek a cseréjével, mely feladatokat akarambolos járművek javítása során végzünk el.

Annak érdekében, hogy Ön az utakra visszatérvebalesetmentesen tudjon közlekedni, és mi műszakilag újra kifogástalan autóttudjunk átadni Önnek, nézzen körül weblapunkon, és tekintse meg egyébszolgáltatásainkat is, mely magába foglalja a kárügyintézést is !

Elérhetőségeink

Címünk: Budapest, XVI. Irha u. 52.

Telefon: (06-30) 245-93-69

Lázár Sándor vagyok a Lakkmix Kft. ügyvezető igazgatója. Cégünk 30 éve működik elsőszámú profilunk pedig a teljes körő javítás és kárügyintézés.

Címünk:

Budapest, XVI. Irha u. 52.

Telefon:

(06-30) 245-93-69

Javítás:

lakkmix.hu
Üzenet elküldve. Köszönjük!
© 2019 Minden jog fenntartva. Weboldal készítés