Cégünk teljes körű karambolos autó javítás szolgáltatást kínál Budapesten

2017. 09. 05. 13:26

Autójavítás Budapest, karosszéria javítás Budapest

Napjainkban szinte mindenkinek van autója, motorja, vagy vállalkozásához valamilyen egyéb járműve ebből kifolyólag a modern ember élete ma már elképzelhetetlen a motorizált közlekedés nélkül. De mivel nem mindenki ismer egy jó autószervizest, ahova betérhet gyors autójavításra Budapesten - illetve ha bármilyen egyéb autós szolgáltatásra lenne szüksége akár karosszéria javítás - autó javító műhelyünk létezik, és azonnal áll a kedves ügyfelek rendelkezésére.

A legszerencsésebb, és legkézenfekvőbb megoldás az, ha olyan profi szakszervizt keresünk fel, akiknek fontos a mi testi épségünk és biztonságunk, tehát akik igazi szenvedéllyel, profi szakértelemmel, igazi elkötelezettséggel állnak a járgányok megjavításához.

Ön is éppen egy megbízható, és tapasztalt autószerelőkből álló szerelőcsapatot keres mert autójavítás vagy karosszéria javítás-ra lenne szükségem?!

Autószerelő vállalkozásunk évek óta foglalkozik mindenféle típussal, és törekszünk az új autójavítási technikák beszerzésére is. Műhelyünk a legmodernebb eszközökkel van felszerelve, melyekkel aprólékosan képesek vagyunk átvizsgálni gépjárművét, feltárni az egyéb hibákat is. Munkatársaink képesek gyorsan orvosolni a fennálló problémákat, annak érdekében, hogy Ön minél korábban tudja újra használatba venni autóját.

A kárfelvételt követően sérült autóját megjavítjuk, hiszen szakembereink rendelkeznek a karosszéria lakatos és autófényezési munkák elvégzéséhez szükséges autótechnikai eszközökkel, naprakész tudással és sok-sok éves rutinnal.

Foglalkozunk még gépkocsik fényezésével, a gépjármű karosszéria elemeinek, szélvédőjének, hűtő-fűtő egységeinek, futómű alkatrészeinek a cseréjével, mely feladatokat a karambolos járművek javítása során végzünk el.

Annak érdekében, hogy Ön az utakra visszatérve balesetmentesen tudjon közlekedni, és mi műszakilag újra kifogástalan autót tudjunk átadni Önnek, nézzen körül weblapunkon, és tekintse meg egyéb szolgáltatásainkat is, mely magába foglalja a kárügyintézést is !

Elérhetőségeink

Címünk: Budapest, XVI. Irha u. 52.

Telefon: (06-30) 245-93-69

Lázár Sándor vagyok a Lakkmix Kft. ügyvezető igazgatója. Cégünk 30 éve működik elsőszámú profilunk pedig a teljes körő javítás és kárügyintézés.

Címünk:

Budapest, XVI. Irha u. 52.

Telefon:

(06-30) 245-93-69

Javítás:

lakkmix.hu
Üzenet elküldve. Köszönjük!
© 2018 Minden jog fenntartva. Weboldal készítés - DBweb.hu - Linkajánló