De pontosan, mit is takar a karosszéria javítás szolgáltatás?

2017. 09. 05. 13:57

Karosszéria javítás Budapest

Egy tapasztalt, és a munkájához értőkarosszéria lakatos folyamatosan elvan látva munkával, de ezen nem is lehetcsodálkozni, hiszen az Ő tudása hatalmas értéket képvisel a munkaerő piacon.

 

Depontosan, mit is takar a karosszéria javítás szolgáltatás?

 

Alapértelemben 15-20 évig is képesek lennénekszolgálni a gazdájukat az autók sérülések, és egyéb meghibásodások nélkül, ámezzel szemben a valóság az, hogy naponta autók százai törnek össze idő előtt,melyeket láthatunk az autószerelő műhelyekben, autóbontókban.

 

Valljuk be őszintén, hogy a közepes, vagynagyobb roncsolódás esetén nem lenne senki, aki újra megpróbálna életet lehelniezekbe a gépjárművekbe, ám a karosszéria javítás Budapest szolgáltatásigénybevételével ez kiküszöbölhető.

 

Nézzük,hogyan is végzi munkáját a karosszéria lakatos napjainkban

 

Mivel az autókon bekövetkezett károsodásmértéke sok mindent meghatároz, ezért a szakember első körben felméri akárosodás mértékét, majd konkrét javaslatot tesz az autó tulajdonosának ahelyreállítási munkákra.

 

Például a javítás magába foglalhatja azeldeformálódott vázszerkezet gyári állapotba történő visszaállítását mérnökiprecizitással, vagy ha a gyári összekötő részeket kell megmenteni, akkor jöhetszóba a fémes karosszéria elemek kikalapálása, újjal való helyettesítése.

 

Arrólsem szabad megfeledkezni, hogy a karosszéria elemeinek nem csak esztétikaiértékük van, hanem biztonságtechnikai feladatokat is ellátnak, tehát amikordöntünk - ezeket a tényezőket is vegyük figyelembe. Minden esetben a javításfolyamata függ a sérülésekmértékétől.

 

A karosszéria lakatos könnyen helyre tudjahozni pl. az olyan kisebb rongálódásokat, mint az ajtón, lökhárítón, vagysárvédőn elszenvedett burkolati, felületi sérüléseket, melyek egy-egy koccanásalkalmával keletkeznek.

 

Hosszabb helyreállítási időt igényel amegsérült burkolat alatti vázelem kijavítása, amely már egy komolyabb feladatotró a szakemberre, mivel az ajtóoszlopnak, a hátfalnak és a homlokfalnak afelújítást követően is maximálisan meg kell felelnie a biztonsági előírásoknak.

 

Ezeken felül a legnehezebb feladat az, amikora gépjármű alvázán keletkezett komolyabb sérüléseket, deformációkat kellvalahogyan megjavítania. Látogasson el műhelyünkbe!

Lázár Sándor vagyok a Lakkmix Kft. ügyvezető igazgatója. Cégünk 30 éve működik elsőszámú profilunk pedig a teljes körő javítás és kárügyintézés.

Címünk:

Budapest, XVI. Irha u. 52.

Telefon:

(06-30) 245-93-69

Javítás:

lakkmix.hu
Üzenet elküldve. Köszönjük!
© 2019 Minden jog fenntartva. Weboldal készítés