De pontosan, mit is takar a karosszéria javítás szolgáltatás?

2017. 09. 05. 13:57

Karosszéria javítás Budapest

Egy tapasztalt, és a munkájához értő karosszéria lakatos folyamatosan elvan látva munkával, de ezen nem is lehet csodálkozni, hiszen az Ő tudása hatalmas értéket képvisel a munkaerő piacon.

 

De pontosan, mit is takar a karosszéria javítás szolgáltatás?

 

Alapértelemben 15-20 évig is képesek lennének szolgálni a gazdájukat az autók sérülések, és egyéb meghibásodások nélkül, ám ezzel szemben a valóság az, hogy naponta autók százai törnek össze idő előtt, melyeket láthatunk az autószerelő műhelyekben, autóbontókban.

 

Valljuk be őszintén, hogy a közepes, vagy nagyobb roncsolódás esetén nem lenne senki, aki újra megpróbálna életet lehelni ezekbe a gépjárművekbe, ám a karosszéria javítás Budapest szolgáltatás igénybevételével ez kiküszöbölhető.

 

Nézzük, hogyan is végzi munkáját a karosszéria lakatos napjainkban

 

Mivel az autókon bekövetkezett károsodás mértéke sok mindent meghatároz, ezért a szakember első körben felméri a károsodás mértékét, majd konkrét javaslatot tesz az autó tulajdonosának a helyreállítási munkákra.

 

Például a javítás magába foglalhatja az eldeformálódott vázszerkezet gyári állapotba történő visszaállítását mérnöki precizitással, vagy ha a gyári összekötő részeket kell megmenteni, akkor jöhet szóba a fémes karosszéria elemek kikalapálása, újjal való helyettesítése.

 

Arról sem szabad megfeledkezni, hogy a karosszéria elemeinek nem csak esztétikai értékük van, hanem biztonságtechnikai feladatokat is ellátnak, tehát amikor döntünk - ezeket a tényezőket is vegyük figyelembe. Minden esetben a javítás folyamata függ a sérülések mértékétől.

 

A karosszéria lakatos könnyen helyre tudja hozni pl. az olyan kisebb rongálódásokat, mint az ajtón, lökhárítón, vagy sárvédőn elszenvedett burkolati, felületi sérüléseket, melyek egy-egy koccanás alkalmával keletkeznek.

 

Hosszabb helyreállítási időt igényel a megsérült burkolat alatti vázelem kijavítása, amely már egy komolyabb feladatot ró a szakemberre, mivel az ajtóoszlopnak, a hátfalnak és a homlokfalnak a felújítást követően is maximálisan meg kell felelnie a biztonsági előírásoknak.

 

Ezeken felül a legnehezebb feladat az, amikor a gépjármű alvázán keletkezett komolyabb sérüléseket, deformációkat kell valahogyan megjavítania. Látogasson el műhelyünkbe!

Lázár Sándor vagyok a Lakkmix Kft. ügyvezető igazgatója. Cégünk 30 éve működik elsőszámú profilunk pedig a teljes körő javítás és kárügyintézés.

Címünk:

Budapest, XVI. Irha u. 52.

Telefon:

(06-30) 245-93-69

Javítás:

lakkmix.hu
Üzenet elküldve. Köszönjük!
© 2018 Minden jog fenntartva. Weboldal készítés - DBweb.hu - Linkajánló