Kapcsolat


Ha Önnek is segítsége van szüksége kárügyintézésre, kárrendezésre, karosszéria javításra vagy autójavításra, akkor keressen meg minket elérhetőségeink egyikén! Nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink, kézéggel állnak az Ön rendelkezésére.

A kár bejelentését követően kerül sor a kárigény jogos mértékének meghatározására. A biztosító együttesen vizsgálja a balesetről rendelkezésre álló adatokat, a károkozónak a felelősségére vonatkozó nyilatkozatát és a kárszakértői jegyzőkönyvet.

Műhelyünkben komplex és professzionális kiszolgálásban van része minden ügyfélnek. Legyen szó karambolos vagy sérült autó helyreállításáról, vagycsak egyes karosszéria elemek újrafényezéséről. Karosszériajavítás, autófényezés egy helyen! Ami talán már meg is győzte Önt a választásban, hogy a mi cégünket válassza.

Az ilyen bő kínálat ritka és egyedi, de mi ezt is összehoztuk, ezzel megkímélve Önt különböző műhelyek keresgélésétől. Még egy terhet levéve az Ön válláról, karambolos autójának teljeskörű biztosítás ügyintézését vállaljuk, amit ha szükséges műhelyünkbe is szállítunk.

Autószerelő vállalkozásunk évek óta foglalkozik mindenféle típussal, és törekszünk az új autójavítási technikák beszerzésére is. Műhelyünk a legmodernebb eszközökkel van felszerelve, melyekkel aprólékosan képesek vagyunk átvizsgálni gépjárművét, feltárni az egyéb hibákat is. Munkatársaink képesek gyorsan orvosolni a fennálló problémákat, annak érdekében, hogy Ön minél korábban tudja újra használatba venni autóját.

Annak érdekében, hogy Ön az utakra visszatérve balesetmentesen tudjon közlekedni, és mi műszakilag újra kifogástalan autót tudjunk átadni Önnek, nézzen körül weblapunkon, és tekintse meg egyéb szolgáltatásainkat is, mely magába foglalja a kárügyintézést is !

Lázár Sándor vagyok a Lakkmix Kft. ügyvezető igazgatója. Cégünk 30 éve működik elsőszámú profilunk pedig a teljes körő javítás és kárügyintézés.

Címünk:

Budapest, XVI. Irha u. 52.

Telefon:

(06-30) 245-93-69

Javítás:

lakkmix.hu
Üzenet elküldve. Köszönjük!
© 2019 Minden jog fenntartva. Weboldal készítés