Az alábbi biztosítók szerződött partnereink, mely lehetővé teszi a gyors kárügyintézés és kártérítés lebonyolítását. A Lakk-mix Kft. az Ön érdekeit képviseli a kártérítési igény bejelentésétől a jogos teljes kártérítési összeg kifizetéséig. Finanszírozzuk a karambolos autó karosszéria javítás ,autófényező és alkatrész költségeket. A karambolos autó javítással mi számolunk el a biztosítóval, Önnek nem kell számlát leadni, egyéb adminisztratív ügyekkel foglalkozni, mert a cégünk teljes körű kárügyintézési, kárfelvételi szolgáltatást nyújt. Megkíméljük Önt a kellemetlen időt rabló, haszontalan köröktől és a nem megfelelő kártalanítástól. A nyomtatványokat a lent található listában találja, kitöltésben szükség esetén segítséget nyújtunk. Bízza kárbejelentés feladatát szakemberre, ezzel biztosítja a gördülékeny és biztos kárfizetést!

Ön hozza magával a baleset során kitöltött baleseti bejelentőt (betétlap), a forgalmi engedélyt, a személyes okmányokat, gépjármű törzskönyvét vagy banki szerződést (lízing esetén). Céges gépjármű esetén szükséges az aláírási címpéldány és cégkivonat. Feladataink közé tartozik a kárfelvétel, kárügyintézés, pótszemle, gépjármű javítás, Audatex kalkuláció, értékmeghatározás Eurotax, banki meghatalmazás, ügyintézés, igazságügyi szakértői vélemény elkészítése. Önnek csak a kijavított gépkocsit kell átvennie!

A kárügyintézés menete, feladataink:

KGFB (kötelező gépjármű felelőség biztosítás) terhére történő kárbejelentéskor a kárrendezés első lépése a jogalap és fedezet tisztázása. CASCO biztosítás esetén a fedezet, valamint díjrendezettség ellenőrzése Segítséget nyújtunk a megfelelő kárbejelentési adatlapok kitöltésében, majd a kár bejelentést kezdeményezzük az adott biztosító társaságnál.

Kirendelt kárszakértő elvégzi a kárfelvételt, ahol fontos, hogy az összes sérülés rögzítésre kerüljön. Abban az esetben, ha kárfelvételkor bármilyen ok miatt nem nyitható a gépjármű ajtaja, motorházteteje, zárt sérült részek, megbontás utáni pótszemle válik szükségessé. Pótszemlén alap-kárfelvételkor nem látható, nem rögzített sérüléseket azonosítani és dokumentáli kell, mivel a kártérítési összeg meghatározásakor kizárólag a kárfelvételi jegyzőkönyvben rögzítésre került sérülések figyelembevételével lehet a teljes kárigényt benyújtani.

A kárszakértő a forgalmi engedély alapján elvégzi a sérült gépjármű azonosítását. Feljegyzi és pótszemle során a kárszakértő az alap-kárfelvételkor nem látható, nem rögzített sérüléseket azonosítja és dokumentálja. Fotók készülnek a gépjárművön található sérülésekről. A kárszakértő véleményezi és eldönti, mely sérülések tartoznak a jelen káreseményhez, illetve melyek a korábban keletkezett sérülések ami nem hozhatók a jelen kárral összefüggésbe. Ezt nevezzük más kárnak. A kitöltött kárfelvételi jegyzőkönyv tartalmazza a gépjármű fent említett adatait, és a gépjárművön található sérüléseket, annak karosszéria javítási fokozatait vagy alkatrészek cseréjét..

A kár bejelentését követően kerül sor a kárigény jogos mértékének meghatározására. A biztosító együttesen vizsgálja a balesetről rendelkezésre álló adatokat, a károkozónak a felelősségére vonatkozó nyilatkozatát és a kárszakértői jegyzőkönyvet.


Nyomtatványok letöltése:

Nyomtatványok
Lázár Sándor vagyok a Lakkmix Kft. ügyvezető igazgatója. Cégünk 30 éve működik elsőszámú profilunk pedig a teljes körő javítás és kárügyintézés.

Címünk:

Budapest, XVI. Irha u. 52.

Telefon:

(06-30) 245-93-69

Javítás:

lakkmix.hu
Üzenet elküldve. Köszönjük!
© 2019 Minden jog fenntartva. Weboldal készítés